четвер, 1 лютого 2024 р.

 Україно Соборна - моя гордість і слава.


З метою належного відзначення Дня Соборності України, забезпечення національної єдності та громадянської злагоди, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне минуле та сьогодення Українського народу, до знаменної події в КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради проведено літературно-історичний часопис «Україно Соборна - моя гордість і слава» для клієнтів пробації Кропивницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області.

Розповідь бібліотекарів про буремні 1918-1919 роки викликала у присутніх почуття гордості за свій народ, який вперше за шістсот років зробив серйозний крок до об'єднання більшості етнічних українських земель в єдину державу. Захід поглибив знання про історію виникнення свята Соборності України, викликав патріотичні почуття та повагу до рідної країни. Також відвідувачі бібліотеки змогли познайомитися з запропонованими матеріалами книжкової виставки-репортаж «Соборність рідної землі – основа нації й держави».
Літературно-історичний часопис пройшов під гаслом «Наша єдність – наша зброя» і закінчився побажаннями миру, злагоди та єдності.

Немає коментарів:

Дописати коментар