вівторок, 20 лютого 2024 р.


  До відзначення найромантичнішого свята року – Дня Святого Валентина долучились бібліотекарі КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради. Напередодні свята відбулася літературно-музична мозаїка «Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання» для учнів Олександрівської філії комунального закладу «Олександрівський ліцей №1». За допомогою слайд-презентації «Всьому початок є любов» ведуча ознайомила присутніх з історією та традиціями святкування свята в різних країнах світу. З великим задоволенням діти виконували різні завдання, відповідали на питання вікторин. Учасники об’єдналися між собою в пари «закоханих» і змагалися у різних вікторинах та іграх: «Зрозумій без слів», «Сердечко», «Розбите серце». Учні з великим задоволенням взяли участь у майстер-класі «Зігрій серце близьким» по виготовленню валентинок.

У книгозбірні діє книжкова виставка-інсталяція «Я вірую в любов, яка тримає світ». Читачі та гості бібліотеки можуть перечитати класичну літературу та сучасну прозу про кохання, ознайомитися з літературними пам'ятками, створеними з великої любові, зокрема з любовною лірикою українських і зарубіжних поетів. Також дізнатись, як любили та переживали палке, а іноді й трагічне почуття кохання видатні люди.
Свято минуло, залишивши гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички кожному учаснику. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.

Немає коментарів:

Дописати коментар