пʼятницю, 9 лютого 2024 р.

  

Сторінки книжок завітних всіх нас доброго навчать


Про сучасну книжку для дітей  та вплив читання на розвиток дитини було присвячене чергове засідання батьківського клубу  «Родинне коло» під назвою «Сторінки книжок завітних всіх нас доброго навчать» в КЗ «Центральна бібліотека».

Батьки і діти із задоволенням відгадували загадки та називали відомі їм прислів’я про книгу, взяли активну участь у літературній вікторині «Яка це книга?».  А коли захопилися грою «Таємна книга», напружуючи пам'ять, всі вгадували  відомі твори за підказками.

Під час заходу ділилися своїми враженнями від уже прочитаних книг та розповідали про улюблених письменників. Наші книголюби мали можливість поділитися своїми читацькими захопленнями, поринути у подорож світом книг. До уваги присутнім оформлена книжкова виставка-інсталяція «На всі ваші  «Що? Де? Коли?» розумні книги дадуть відповідь завжди», яка запрошує пізнати світ мистецтва, краще подружитися з рідною мовою, зануритись у вир української історії, відтворити її «вирвані сторінки», пізнати можливості людського організму та ще багато цікавого і корисного. Бібліотекарі підготували  серію книжкових закладок «Молоде покоління вибирає…» з рекламною інформацією про окремі видання для молоді та батьків, що є у фонді бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар