середа, 7 лютого 2024 р.

Стежинки щастя, що об’єднують українців


Що для українців є найціннішим розглядали в КЗ «Центральна бібліотека» під час народознавчого калейдоскопу «Стежинки щастя, що об’єднують українців». Зацікавила учасників батьківського клубу "Родинне коло" розповідь про багатющий скарб звичаїв і традицій нашого народу, який ми отримали в спадок і мусимо зберегти та передати нашим дітям, щоб не перервався зв'язок поколінь, щоб зберегти генетичну пам'ять нашого народу.

Родина – невичерпне джерело любові, щастя, добра, злагоди та наснаги, тож малюнки родини, виконані під час народознавчого калейдоскопу учасниками заходу, були чудові. Присутні дізнались багато цікавого і корисного та активно доповнювали розповідь бібліотекаря українськими прислів’ями та приказками. Вони охоче взяли участь у майстер-класі по виготовленню оригінальних конвертів та листівок-щасливок. І всі учасники майстер-класу дружно ділилися бажаннями - кого ощасливити сьогодні своїм подарунком.

Цікавим доповненням до зустрічі стала книжкова виставка «Секрети українського щастя» , за матеріалами якої проведено огляд літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар