вівторок, 16 квітня 2024 р.

 Хай Україна вся читає, бо книга усіх нас єднає


Читання – це найкращий спосіб заповнити вільний час і провести його з користю. Воно не лише дає час відволіктися від усіх неприємностей, але й заспокоює нервову систему, переключає емоції, відновлює психічну енергію.
На гостини до КЗ "Олександрівський ліцей №1" завітали працівники КЗ "Центральна бібліотека" з літературним печворком «Хай Україна вся читає, бо книга усіх нас єднає».
Учасники заходу мали чудову нагоду здійснити медіа-мандрівку книжковою країною, під час якої поринули в загадковий світ українських та зарубіжних авторів.

Батьки і діти із задоволенням відгадували загадки та називали відомі їм прислів’я про книгу, взяли активну участь у літературній вікторині «Хай мудрість книг об`єднає». З азартом змагалися в квесті «Книжкові загадки», де кожен з присутніх показав свої знання, ерудицію, кмітливість. Під час проходження інтелектуальних випробувань гравці мали змогу переконатися, що у книгах є відповіді на буд-які питання, а вміння користуватися довідковою літературою знадобиться у навчанні.
Справжні поціновувачі читання мали можливість ознайомитися з цікавими книгами представлених на виставці-інсталяції «Україна читає – перемогу наближає».
Завершити захід вирішили майстер-класом «Закладка книжкова-помічниця чудова». Створення оригінальних закладок власноруч – це цікаво, захопливо та весело.

Немає коментарів:

Дописати коментар