понеділок, 22 квітня 2024 р.

 Земля – наш спільний дім


Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.
З цієї нагоди працівники КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради провели еко-акцент «Не руйнуй гармонію Землі» для старшокласників КЗ «Олександрівський ліцей №2». Учасники заходу переглянули відеоролик «Долоня всесвіту – Земля», обговорили такі важливі питання екологічного характеру як забруднення атмосфери, проблеми гідросфери, відповідальності за майбутнє планети Земля, привернення уваги суспільства і кожної людини до проблем охорони навколишнього середовища, збереження біологічного і ландшафтного різноманіття та поліпшення санітарного стану довкілля. Не залишили нікого байдужими цікаві конкурси, вікторини й загадки про навколишнє середовище, про воду, повітря, флору і фауну Землі.

Присутні не тільки корисно й весело провели час, але й розширили світогляд, пізнали нову інформацію, а також отримали заохочувальні призи.
Дізнатися багато цікавого про прекрасні багатства природи рідної України, її екологічні проблеми та оволодіти екологічними знаннями допоможуть матеріали книжкової виставки «Збережемо дивосвіт Землі». Підбірка книг познайомить читачів з новими відкриттями і досягненнями науки про Землю. Тут зібрані книги з геології, екології, географії, охорони земель та природи рідного краю, тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар