середа, 28 липня 2021 р.

 

          Квітковий дивосвіт


Споконвіку шанують в Україні квіти. Вони милують око, ніжно хвилюють душу, міцно прив’язують наші серця до рідної домівки. Квіти – це прекрасний подарунок природи. Ще з давніх часів квіти відігравали величезну роль в житті людей. Вони завжди приносили людям такі чудові почуття, як любов, радість, гарний настрій та бадьорість.  

         Справжня любов до квітів неможлива без знань про них. Гортаючи сторінки книг, ви опануєте мистецтво аранжування квітів, дізнаєтесь, як облаштувати зимовий сад, навчитесь азам фітодизайну. Хочете створити гарний квітник або клумбу біля будинку, але не знаєте, з чого почати? На ці та багато інших питань ви знайдете відповідь у книгах, представлених на  виставці "Яке це дивне диво - квіти" на абонементі Олександрівської центральної бібліотеки.

         Квіти  вражають нас своїм барвистим розмаїттям. Навіть просто дивлячись на квіти, ми отримуємо велике задоволення, а щоб отримати ще більший заряд позитивних емоцій пропонуємо розгадати кросворд "Квіти", що розташований на сторінці "Ігри, вікторини,кросворди", або за посиланням https://learningapps.org/watch?v=p6q8tj3kj21. Працівники книгозбірні підготували буктрейлер "Квіти - усмішка природи" по книзі "Золота енциклопедія сучасного квітництва", який можна переглянути на відеосторіці нашого сайту або за посиланням https://youtu.be/4S9YvxCWeKw.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар