четвер, 8 липня 2021 р.

 

      Нові книги – нові зустрічі

  Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять до бібліотеки. Адже кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Це яскраві видання на будь-який смак для читачів різних вікових груп. 

Пропонуємо ознайомитись із новинками, які надійшли до Олександрівської центральної бібліотеки,  які будуть цікаві та корисні підліткам і дорослим. 

    До вашої уваги третя книга (1 та 2 томи) «Умножити неможливе» із серії «Відголоски родинної пам’яті» про окремі моменти  історії людства, України та Кіровоградського краю. Автори Карпов В.Є. та Чеботарьов С.С. писали по народним переказам, міфам і билинам.

    Хто з нас не чув про міфи Давньої Греції? Саме про це – про історію, яку міфи старанно ховали від сторонніх очей і тим самим зберегли для прийдешніх поколінь  книга «Золоте руно» - автор Мустафін О.Р.

    Книга «Щастя». Відверте і чітке бачення щастя і того, чому у нас його немає. Автор - Тимо Айраксинен ( пер. з фінської). Книга розрахована на широке коло читачів, адже про щастя мріє ледь не кожна людина.

    До уваги всіх, хто цікавиться проблемами психології людини книга «Сон» (Автори Д’єго Калб, Анна Морено; пер. з іспанської).

    Ви хочете завжди почувати себе добре? Нема проблем! В книзі «Методики очищения   организма», редактор.А.М.Гопаченко, ви найдете методики такого очищення та практичні поради . Також вас зацікавлять книги Малахова Г.П.

    Гарна книжка допоможе чудово провести свій вільний час у спекотне літо. Приємного та цікавого читання!

    Завжди раді бачити Вас у  бібліотеці.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар