вівторок, 21 листопада 2023 р.

 ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ


З нагоди пам’ятної дати працівники КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради провели урок гідності під назвою «Гідності хай промінь не згасає!» для учнів ВСП ПТУ №16. Під час заходу присутні дізнались про події, які відбувалися на Майдані Незалежності у 2013 - 2014 рр. Тимчасово виконуючий обов’язки директора Олександрівського краєзнавчого музею Василь Вікторович Білошапка більш детальніше розповів про початок Революції Гідності та її героїв.

З теплотою гості заходу слухали вірші талановитої поетеси нашого краю – Наталії Миколаївни Пономаренко, викладача української мови та літератури ВСП ПТУ № 16.

З великим задоволенням присутні зустріли молодий інструментальний ансамбль «Band ERA» під керівництвом Олексія Зайця КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ. У їх виконанні звучали патріотичні пісні та улюблені музичні композиції.
Бібліотекарі нагадали про трагічну долю нашого земляка – Віктора Івановича Чміленка. Також глядачі переглянули мультимедійну хроніку «Я обіцяю пам’ятати Вас» та фотосвітлини Небесної Сотні. Полеглих Героїв Небесної Сотні присутні вшанували хвилиною мовчання.
Учасники заходу ознайомились з книжковою виставкою «Свобода в кожному серці». Представлені на ній друковані видання: хронологічні довідники, літописи очевидців подій, нариси та вірші наших земляків проникливо відтворюють всю палітру буремних протистоянь. Доповнюють виставку фотоматеріали та ілюстрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар