четвер, 28 вересня 2023 р.

 

З метою уникнення стресових станів на базі КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради під час засідання батьківського клубу «Родинне коло» проведено годину порад «Стрес: боротися чи пристосовуватися?». Мета даного заходу - зменшення тривожності та стресу у дорослих та дітей. Захід розпочався інформаційним повідомленням «Що таке стрес і як з ним впоратися». Цікавим і змістовним доповнення стало тестування присутніх для визначення стійкості до стресу.

Завершився захід майстер-класом з виготовлення різноманітних яскравих, красивих і корисних виробів з паперу. Фахівці бібліотеки занурили учасників у світ стародавнього японського мистецтва оригамі та навчили робити з паперу підставки для телефону та органайзер для канцелярії. Виготовляти вироби з паперу весело та дуже просто – а отже, це чудовий спосіб провести час та прогнати стрес. У цьому впевнились всі учасники майстер-класу. Крім того, це цікавий варіант спільного дозвілля, тут немає обмежень у віці. Після заходу майстри і майстрині отримали гарний настрій, зроблені своїми руками чудові вироби та солодкий подарунок від бібліотеки.

Захід проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Немає коментарів:

Дописати коментар