субота, 29 квітня 2023 р.

 #Спільно

Благодійний фонд "Безпечне майбутнє"

«Народна педагогіка у вихованні сім’янина»
«Дорослі розмови з дітьми» – таку тему було проведено бібліотекарями у КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради на черговій зустрічі батьківського клубу «Родинне коло», що працює у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні,що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Ще з радянських часів у суспільстві прийнято, що всі теми, які стосуються тіла людини, повинні бути табуйованими. Проте, як показує досвід цивілізованого світу, відсутність статевого виховання може тільки шкодити.
Розмови про статеве виховання між батьками та дітьми завжди досить напружені. Як виявилося з бесіди більшість підлітків не спілкувалися з батьками на цю тему. Під час зустрічі бібліотекарі ознайомили присутніх із принципами статевого виховання та аспектами особистої відповідальності у відносинах. Також обговорили тему особистої безпеки та незапланованої вагітності.
Тема зустрічі виявилася актуальною, тому що присутні отримали базові знання статевого виховання, які можуть убезпечити та навчити поведінки у суспільстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар