середа, 15 лютого 2023 р.


 Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Працівники центральної бібліотеки підготували та провели музично-поетичну елегію «Любові не буває забагато» для молоді ВСП ПТУ№16. В книгозбірні, з нагоди цього романтичного свята, вирувала гарна та затишна атмосфера, оскільки читальний зал був прикрашений різноманітними символами кохання: сердечками, квітами та тематичною книжковою виставкою.

Хочеться зазначити, що наша молодь, вже встигла полюбити цей день, це і не дивно. Саме з нашої молодіжно-розважальної програми присутні дізналась про життєвий шлях святого Валентина та про традиції святкування Дня закоханих. Звучала романтична жива музика. Пісню групи Metallica "Nothing Else Vatters" під гітару у виконанав Денис Пономаренко. Для учасників свята провели майстер-клас бібліотекарі та викладачі ВСП ПТУ№16. Тож кожен отримав подарунок, зроблений з любов’ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар