пʼятниця, 10 лютого 2023 р.

 


14 лютого весь світ святкує День Святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

До уваги відвідувачів КЗ «Центральна бібліотека» діє романтичний арт-простір під назвою «Серцю властиво любити», який допоможе поринути у чаруючий світ кохання.

Тут представлені валентинки, зроблені нашими користувачами. Ідея створити такий арт-простір відразу захопила всіх небайдужих, які з великим задоволенням приносили все нові та нові поробки, зроблені своїми руками. Кожна листівка відрізняється своєю безпосередністю, новизною, ексклюзивністю, є цікавою та неповторною.
Крім валентинок є і інші атрибути свята всіх закоханих—це м`які іграшки, свічки у вигляді серця, різноманітні композиції з декоративними квітами.
Запрошуємо прийти до нас всіх, хто любить життя, свою країну, бібліотеку та книгу. Ми відібрали для вас найцікавіші та захоплюючі книги про кохання! Це буде незабутнє книжкове побачення! Створіть собі гарний настрій у День Святого Валентина, зробіть фото на пам’ять!

Немає коментарів:

Дописати коментар