вівторок, 28 вересня 2021 р.

 

                  Не роки вік визначають


Другий місяць осені починається з особливої дати
першого жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Напередодні цього свята КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради для літніх користувачів запропонувала оригінальну книжкову виставку під назвою  «Книжкові цікавинки»  та провели літературно-музичну годину  «У срібнім сяйві прожитих років». 


Багато щирих, ніжних слів у цей день почули  досвідчені, мудрі, добрі бабусі. Звучали зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка як і природа, буває різною, відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки на кмітливість.  Сподобалася присутнім відеопрезентація та музичний супровід.

 Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої  частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі


людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 Присутні на заході читали свої улюблені вірші, розповідали веселі історії, пили чай і згадували молодість. На закінчення  працівники бібліотеки побажали всім здоров’я, безхмарного неба та довгих і щасливих років життя!

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар