понеділок, 8 лютого 2021 р.

 

                 А тепер про книги       


Якщо ви думаєте що гаджети перемогли книги то ви помиляєтеся. От уявіть собі що сталося тривале вимкнення електромережі і все: не поспілкуватися з близькими, в інтернеті не знайти зацікавлену тему, не відповісти на раптове запитання і тому інше. А книга – ось вона, стоїть на поличці вдома чи в найближчій бібліотеці і, будь ласка, бери, читай, вивчай.

         Скоро 14 лютого, а це означає тільки одне — книжкові подарунки. Хтось буде дарувати їх як на День закоханих, хтось — до Дня книгодарування, а комусь, можливо, без особливої прив’язки до дат захочеться подарувати просто історію. Саме14 лютого разом з Днем закоханих у світі відзначають Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). Це добровільна ініціатива, яка була започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур..

У цей день люди дарують книги знайомим і рідним; залишають книги в приміщеннях, де є велика кількість людей, але мало книг; жертвують свої книги бібліотекам, школам, дитячим будинкам, лікарням; розповідають про це на своїх сайтах, в блогах, соціальних мережах з хештеґом #bookgivingday

         Олександрівська бібліотека для дорослих пропонує подарувати книгу друзям, членам родини або нашій бібліотеці. Ми з радістю приймемо Ваші подарунки!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар