пʼятниця, 12 лютого 2021 р.

 

                                       Безмежний світ кохання

            Напередодні свята всіх закоханих Дня святого Валентина в читальному залі Олександрівської бібліотеки оформлена  книжкова виставка – інсталяція «Над світом панує любов» на якій представлені твори присвячені темі кохання. Символом цього дня стали яскраво-червоні сердечка, та пряники-сердечка, створені нашими читачами. 

        Романтичний майстер-клас «Подаруй часточку любові», присвячений цьому дню, відбувся в читальному залі бібліотеки. Натхненні бажанням висловити свої почуття, учасники повністю поринули у творчість та з великим задоволенням виготовляли для близьких людей подарункові коробчки із кольорового паперу та різнокольорові сердечка. Це захопливе заняття принесло задоволення і хороший настрій всім учасникам майстер-класу.

Для всіх, в чиєму серці живе любов, проходить акція «MY  FAVORITE  BOOK». Відвідувачі книгозбірні мають змогу висловити свою любов до улюбленої книги, написавши її назву на сердечку, яке залишають у скриньці. Підсумком акції буде виставка книг, яким кортистувачі віддали перевагу. 

     Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати до Олександрівської районної бібліотеки за книгою, яка подарує вам радість зустрічі з улюбленими героями, підніме настрій, стане віддушиною серед сірих буднів. А також ознайомитися з виставками та одержати більш детальну інформацію про це романтичне свято.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар