неділя, 24 грудня 2023 р.

 #Спільно Благодійний фонд "Безпечне майбутнє"

Батьківство потребує багато емоційних ресурсів. Саме тоді, коли вони на межі, людина відчуває себе виснаженою, втрачає сили, й це є ознакою емоційного вигорання.

Щоб запобігти цього, в КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради було проведено тренінг-гру «Як стабілізувати себе» для учасників батьківського клубу «Родинне коло».
Присутні вчилися збереженню й збільшенню власних ресурсів. Вони дізнались про різні варіанти стабілізації себе.
Методика включила в себе різноманітні техніки, вправи зі зворотнім зв’язком, ситуаційні ігри та дослідження складних випадків.
Найцікавішою для всіх виявилась гра – уявлення з елементами методу психотерапії «Сноведіння на яву», яка мала на меті надати можливість швидкого знаходження ресурсів для подолання пост стресових ситуацій.
Учасники активно включились у виконання послідовних дій згідно методики, а потім кожен учасник розповідав про те, що давалось йому уявити складно, а що легко та про свої відчуття й емоції під час гри – вправи.

Головне досягнення гри – це швидке знаходження ресурсів для подолання пост стресових ситуацій.
Тренінг стимулював учасників до прояву творчості, розкриття особистісного потенціалу, зміни свого відношення до життя, щоб стати більш позитивними для своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар