неділя, 10 грудня 2023 р.

  

#Спільно       Благодійний фонд «Безпечне майбутнє»

Емоційне вигорання під час війни


«Світячи іншим - не згори сам» - під таким гаслом в КЗ «Центральній бібліотеці» Олксандрівської селищної ради  на засіданні батьківського клубу «Родинне коло»  відбулася  пізнавальна година з питань емоційного вигорання під час війни.

Під час заходу в цікавій та доступній формі бібліотекарі ознайомили присутніх з такими поняттями як «стрес» та «емоційне вигорання», його основними причинами та симптомами, створення умов для психологічного розвантаження, надання інформації про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану.


Особливу увагу батьків звернули на виконання творчої роботи для саморегуляції «Створення казки про вибраного персонажа» та невербальної гри «Ти не один»: проводили вправу з дихальної техніки (хмаринка); розважальну гру для переключення уваги; малювали ілюстрації до придуманої казки; створювали «об'ємні» картини, яку вони уявляють.

Також були переглянуті кілька тематичних відеороликів «Емоційне вигорання психологія війни», «Профілактика та подолання емоційного вигорання». Наприкінці були надані поради та пам’ятка «Попередження емоційного вигорання».

Учасники отримали новий та актуальний досвід, який вони зможуть застосовувати на практиці, та компетентні відповіді на свої запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар