четвер, 24 серпня 2023 р.

 24 серпня – День Незалежності України! Ця визначна дата назавжди увійшла в історію України, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

32-у річницю своєї Незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі.
Напередодні свята КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради підготувала та провела патріотичний вернісаж «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи», який пройшов під гаслом «Незалежність доводимо щодня».
Під час святкування користувачі книгозбірні подорожували містами України, розгадували вікторину «Відомі українці». Українознавча гра «Соняшник», дала змогу не лише позмагатись між собою, а й дізнатись багато корисної інформації про країну та її історичне минуле, і, звичайно, знайомились з цікавою літературою, розгорнутою на книжковій виставці «На хвилях надії – єдина Україна». Виставка об’єднала в собі книги, в яких описана історія нашої країни, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність.
Присутніх зацікавив патріотичний майстер-клас «Квітуча моя Україна».

Працівники бібліотеки разом з користувачами власноруч створили яскраве патріотичне панно з державними символами України. Всі старанно працювали, виготовили державні символи - Прапор та Герб - і прикрасили святкове панно квітами маку та соняхами.
Українська національно-патріотична символіка та її кольори є досить актуальними, адже вони підносять наш дух, гріють душі і серця усіх українців, єднають нас в одну велику родину.
Звичайно, яке свято без світлин на згадку? Для цього приємного дійства працював фотомайданчик. Історично-патріотична панорама «Україна синьо-золота» з національним колоритом, стала чудовим фоном для яскравих та незвичайних світлин на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар