субота, 10 вересня 2022 р.

 ПОКРАЩУЙ ГРАМОТНІСТЬ - ЗАВІТАЙ ДО БІБЛІОТЕКИ!

Щороку 8 вересня в світі відзначається Міжнародний день грамотності, заснований Генеральною конференцією ЮНЕСКО 26 жовтня 1966 року.
Його головна мета – боротьба з неписьменністю в світі, активна мобілізація міжнародного співтовариства і сприяння поширенню грамотності, як інструмента розширення прав і можливостей окремих осіб, громад і суспільств.

В комунальному закладі «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради до Міжнародного дня грамотності приурочена книжкова виставка «Світ знань відкриває книга», де представлені книги, які можуть надати неоціненну допомогу в підвищенні грамотності кожної людини.
За допомогою цих видань пропонуємо пригадати прості правила української мови. Адже, навчитися правильно говорити ніколи не пізно! А говорити українською на часі!
Виставка буде діяти протягом усього тижня. Запрошуємо відвідати її в читальному залі бібліотеки!
Грамотність людини є запорукою її успіху, вона дає можливість отримати доступ до певної інформації, розширити свої життєві можливості, побороти негативний тиск навколишнього середовища та зробити свій свідомий вибір. Це – основа для подальшого особистого розвитку.
Тож чекаємо вас у нашій книгозбірні!

Немає коментарів:

Дописати коментар