субота, 10 вересня 2022 р.

 


«Єднаймося заради миру!» - саме таку назву мала флеш-акція, проведена комунальним закладом «Центральна бібліотека». Протягом заходу витали у повітрі лише добрі слова та відверті посмішки, а свої найщиріші побажання учасники акції записали на символічних білих голубах та залишили їх у «Куточку миру», щоб птахи рознесли їх на крилах по всій країні. Символи миру - голуби, немов ожили від щирих побажань дітвори та дорослих

Усі охочі взяли участь у створенні спільного Полотна Миру «Усміхнеться Україні доля». На пропозицію залишити відбиток долоні на Полотні відгукнулося чимало учасників, тому в цей день воно об’єднало мешканців селища: і старожилів, і внутрішньо переміщених осіб, і дорослих, і дітей та гостей селища.

В межах акції було спілкування на тему важливості миру та злагоди, проведено майстер-клас по виготовленню паперових голубів Миру та виставка малюнків «І дорослі і малі – прагнуть миру на землі!».
Учасники акції зробили на згадку фото, а також на знак подяки отримали білого голуба та цукерку від організаторів заходу. Дякуємо усім, хто взяв участь в акції «Об’єднаймося заради миру!», адже усі ми мріємо бачити нашу країну мирною та квітучою.

Немає коментарів:

Дописати коментар