пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

 «НАЦІЯ, ЯКА ЧИТАЄ НАВІТЬ, У ЧАСИ ВІЙНИ, НЕПЕРЕМОЖНА!»


Головна мета нашої бібліотеки – щоб читаючих жителів громади стало більше. Тому, ми вирішили дізнатись, які книжки читають жителі та гості нашої громади під час війни шляхом експрес-опитування «Я ЧИТАЮ …». Чотирнадцятого вересня було проведено вуличну акцію «Гарна книга – наша зброя!». Виявилося, що багато людей охоче читають художню літературу сучасних українських авторів та діляться нею з тими, хто вимушено переїхав до нашого селища. Також їх цікавить, чому з’являється агресія, історія та політичні процеси, а також поради, які допоможуть привести себе до ладу.

Також, під час акції проведено огляд літератури «Читання – ліки від стресу» та організована книжкова виставка «Нація, яка читає – непереможна!».
КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради пропонує науково-популярну, публіцистичну та художню літературу, яка може змінити ваш психологічний стан і ставлення до певних подій.
З початку війни кількість читачів у нашій книгозбірні збільшилась. Це ще раз доводить, що нас неможливо перемогти: наша історія = наша зброя, а критичне мислення – щит, що захищає від російської пропаганди.

Немає коментарів:

Дописати коментар