субота, 7 жовтня 2023 р.

 

#Спільно  Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» 


У комунальному закладі «Центральна бібліотека» відбулося чергове засідання батьківського клубу «Родинне коло», який створено за участі у проєкті Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

«Зупинимо боулінг разом» - під такою назвою в бібліотеці пройшла година спілкування  для учасників клубу спрямований на профілактику булінгу і формування досвіду ненасильницької поведінки і гуманістичних цінностей у дітей. Мета даного заняття полягає в тому, щоб допомогти молоді усвідомити гостроту проблеми та можливості її вирішення.

Під час заходу учасники визначили поняття «булінг», познайомилися із способами протидії цьому явищу, на конкретних прикладах вчилися знаходити правильні шляхи подолання агресії. Дізнавшись про особливості булінгу, присутні змогли також зрозуміти емоційний, психологічний стан кожного учасника тієї чи іншої ситуації та спрогнозувати можливі наслідки.

На завершення зустрічі юнаки та дівчата перегорнули сторінки книжок, що долають булінг, які були представлені на виставці-застереженні «Наш світ без насильства».

Немає коментарів:

Дописати коментар