четвер, 27 липня 2023 р.

  Родина, дім, домашнє вогнище – найголовніше в житті кожної людини. 8 липня в Україні відзначається День родини. Людина сильна тоді, коли в неї є родина, коли її є кому підтримати і допомогти. Родина є найпершим ціннісним орієнтиром та головним дороговказом на життєвому шляху кожного з нас.


Напередодні Дня родини, для своїх користувачів бібліотекарі КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради підготували цікаві бібліотечні розваги. Діти, а також їх батьки, зібралися у книгозбірні на родинне свято «Сила України в єдності родини!». Дійство почалося із короткого повідомлення про молоде українське свято, започатковане у 2012 році. Бібліотекарі наголосили на тому, що родина – наш надійний притулок у безмежному і не завжди дружньому світі.Присутні пригадали багато прислів’їв та приказок про сім’ю та родинні стосунки, створили родинне дерево мрій. А потім із задоволенням відгадували цікаві загадки та взяли участь у вікторині «Є цінності святі – любов, життя, родина». Продовжилося свято спортивними розвагами під назвою «Спорт єднає родину». Отримали радість від спільних спортивних змагань як діти так і батьки.

Всі змагалися в естафеті «Велике прання», «Передай м’яч», «Спагеті» тощо. Учасники свята емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою швидкість, вправність та згуртованість. Під час змагань панувала атмосфера спортивного азарту. Ніхто не залишився осторонь і кожен відчував себе частиною однієї дружної родини. Після змагань відбувся цікавий майстер-клас «Мистецтво дарувати радість». Учасники виготовляли листівки у вигляді сердечка із вітаннями для членів родини, проявляючи свою фантазію, родинну згуртованість та уміння.
Працівники бібліотеки представили до уваги присутніх виставку «Книжкові цікавинки» та запросили до спільного сімейного читання книги про родину. А на згадку про незабутню родинну зустріч всі отримали подарунки від ЮНІСЕФ.

Немає коментарів:

Дописати коментар