пʼятниця, 12 травня 2023 р.

 Надія, оптимізм та тривога – емоції українських родин під час війни

Благодійний фонд "Безпечне майбутнє"
В комунальному закладі «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради відбулася зустріч батьківського клубу «Родинне коло» під назвою «Планета почуттів», присвячена цій темі, у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє»
На початку зустрічі, знайомлячись один з одним, учасники презентували себе за допомогою емоцій та почуттів, які найточніше їх характеризують. Це дозволило зняти психоемоційну напругу, відчути довіру один до одного.
Потрапивши у казкову подорож, яку запропонувала здійснити бібліотекар чарівною країною почуттів, присутні досліджували власні особливості прояву Радості, Задоволення, Страху, Провини, Образи, Суму, Злості, Інтересу.
Під час майстер-класу «Подарунок своїми руками» учасники із захопленням створювали вітальну листівку з кольорового паперу та декорували її різноманітними смайликами. Усі діти вправно втілили творчий задум. Свої емоції та почуття вони відтворили за допомогою яскравих кольорів, якими розфарбовували смайлики. Побажання на вітальних листівках діти писали не тільки для своїх батьків та друзів, а й для захисників нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар