пʼятниця, 12 травня 2023 р.

 ДОБРА РОДИНА – СЛАВНА УКРАЇНА

КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради провела сімейні посиденьки «Моя сім’я – мій оберіг». Для своїх користувачів бібліотекарі підготували багато цікавих бібліотечних розваг. До уваги присутніх оформлена яскрава книжкова виставка «Без родини не бува народу, як не буває неба без землі». На ній представлено літературу з сімейної педагогіки, родинних стосунків, народної педагогіки, книги про значення народних традицій у вихованні дітей.

Зацікавила учасників посиденьок розповідь про багатющий скарб звичаїв нашого народу, який ми отримали в спадок і мусимо зберегти та передати нашим дітям, щоб не перервався зв'язок поколінь, щоб зберегти генетичну пам'ять нашого народу. Гра «Розкажи про свою сім’ю» проводилася за допомогою кубика, на гранях якого були поставлені різні питання. Родина – невичерпне джерело любові, щастя, добра, злагоди та наснаги, тож малюнки родини, виконані під час сімейних посиденьок учасниками заходу, були чудові.
Особливо сподобався всім присутнім майстер-клас по виготовленню оберегової ляльки-мотанки, що називається Господарочка-Благополучниця.

Немає коментарів:

Дописати коментар