четвер, 6 травня 2021 р.

 

         Живі пам'ятають - покоління знають

День пам'яті та примирення і День Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв – переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи. Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу.  Пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях.

            В    КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради організовано літературну виставку «Пам’ять, помножена на роки», де представлені документальні та художні видання про події тих років, про ратні подвиги тих, хто воював на фронтах Великої Вітчизняної, хто працював у тилу для фронту і перемоги.

            Вшановуючи пам’ять героїв, у бібліотеці проведено  урок-скорбота «Минуле живе поки ми пам’ятаємо»  Під час заходу, присутні познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів. 

            На завершення заходу був проведений огляд літератури, представленої на книжковій виставці «Вічна пам’ять загиблим, вічна слава живим».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар