пʼятниця, 14 травня 2021 р.

 

             Все про Європу в бібліотеці

    В читальному залі книгозбірні з нагоди святкування Дня Європи в Україні підготували книжкові виставки: «Вивчай Європу -  змінюй Україну» , «Україна – це Європа! Крок за кроком».

   На виставках представлені зібрання міжнародних договорів та основоположних актів Європейського Союзу, матеріали міжнародних «круглих столів» та науково-практичних конференцій, монографії, які присвячені розгляду проблем європейської інтеграції України до Євросоюзу у сферах економіки, політики, права, інформації, а також видання, в яких йдеться про розвиток та функціонування конституційно-правового забезпечення участі України та інших держав у процесах європейської міждержавної інтеграції. Також художня література сучасних європейських письменників та класиків європейської культури.

  Сьогодні Європейський Союз – це союз демократичних європейських країн, що спільно працюють заради миру. Україна також обрала європейський шлях розвитку і це стало частиною української національної ідеї.

    Ми – європейці настільки, наскільки ми – українці, і лише, відчувши себе справжнім українцем можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами.

    Також запрошуємо всіх, хто бажає долучитися до європейської  культури, відвідати віртуальний дайджест «ЄС на книжковій полиці» https://youtu.be/qscvanGibvo та  віртуальну виставку «Наша країна – серце Європи» https://youtu.be/O5ip7-4KKP8! Чекаємо на Вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар