пʼятницю, 29 квітня 2016 р.


Творча зустріч у бібліотеці

  
У затишному залі Олександрівської районної бібліотеки для дорослих відбулася творча зустріч і презентація книги заслуженого журналіста України, мистецтвознавця і нашого земляка Броніслава Петровича Куманського з поетичною назвою «Під зорею Степової Еллади». Наша Кіровоградська земля багата на талановитих людей і кожна книга наших письменників, яка виходить друком – це приємна подія для всіх жителів Олександрівщини.
Це вже не перша зустріч Броніслава Петровича на Олександрівщині, адже відвідувачі таких заходів мали змогу бути присутніми на презентації інших видань шанованого і знаного в селищі мистецтвознавця. Цього разу Броніслав Куманський приїхав до нас, на свою малу батьківщину, з новою книгою «Під зорею Степової Еллади», що вийшла наприкінці минулого року. В анотації до неї говориться: «Кіровоградщина, яку поет назвав Степовою Елладою», подарувала світові багато талановитих людей. Одних доля розкидала по всьому світу, інші прожили все життя на рідній землі і залишили по собі добрий слід, багато хто і сьогодні живе тут і працює. Автор «заселив» цей збірник тими знаковими для нашого краю людьми, з якими зустрічався протягом свого журналістського марафону. Публікації підготовлені на основі нарисів,інтерв’ю, заміток, опублікованих свого часу в періодичній пресі».
Презентація книги пройшла у теплій і невимушеній атмосфері. Присутні ділилися своїми враженнями та ставили питання автору.
Для відвідувачів у бібліотеці оформлена книжкова виставка «У дзеркалі слова Броніслава Куманського», з якою можна познайомитися в читальному залі.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар