четвер, 21 квітня 2016 р.


       Професійне веб-спілкування бібліотекарів
 
Олександрівська районна бібліотека для дорослих взяла участь у вебінарі «Формування екологічного світогляду та активної життєвої позиції юнацтва та молоді в бібліотеках України», який організувала обласна бібліотека для юнацтва. Мета заходу – підвищення професійної підготовки бібліотечних працівників задля формування та активізації екологічної культури, екологічної поведінки та екологічної відповідальності молодого покоління.
До вебінару долучилися Ткаченко Є. О. обласний координатор проекту «Let`s Do It, Ukraine! 2016» та Шестакова Л. В., голова дитячої екологічної ГО «Флора», які підняли актуальні питання створення здорового довкілля та поліпшення якості життя людей. Всього у вебінарі взяли участь 24 бібліотеки Кіровоградської, Донецької та Луганської областей.
Головний бібліотекар науково-методичного відділу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва Борзенко Н. В. провела консультацію «Інноваційні форми і методи популяризації екологічних знань в бібліотеках, які обслуговують юнацтво та молодь». Своїм досвідом роботи поділилися Ліфінцева О. А., бібліотекар І категорії відділу обслуговування Новопсковської ЦРБ Луганської області та Шуман О. В., методист Добропільської ЦБС Донецької області. Працівники нашої бібліотеки взяли участь у інтерактивному спілкуванні по екологічній темі. Тож вебінар виявився цікавим та інформативним, а також посприяв професійному спілкуванню з колегами зі Сходу в рамках проекту «Український Донбас».

Немає коментарів:

Дописати коментар