вівторок, 9 січня 2024 р.

 #Спільно Благодійний фонд «Безпечне майбутнє»


Для учасників клубу "Родинне коло" комунального закладу «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради бібліотекарі підготували найдієвіші поради — ігри, конкурси та вправи, які допоможуть упоратися з такими проблемами.
Захоплюючим та креативним став конкурс «Визнач не обґрунтовані вимоги та заборони». Батьки та діти вчилися моделювати ситуації, коли на кожне своє «хочу» дитина постійно отримувала «не можна». Спочатку діти губилися, а потім починали хитрувати щоб домогтися бажаного, а також вчилися правил, як себе поводити, аби досягти позитивної реакції на їхні вчинки.
Також учасники дискутували на тему «Що ж важливо в нашому ставленні до дитини?» Батьки ділилися досвідом у вирішенні складних завдань: як відреагувати на спалах злості, неслухняності, що робити, якщо дитина пригнічена і невпевнена у собі, як допомогти їй налагодити контакт з однолітками та ін.

Під час вікторини «П'ять шляхів до серця дитини» батьки з великим задоволенням висловлювали свою щиру любов до своїх діток, обираючи саме ту форму вираження (дотик, слова заохочення, час, подарунки, допомогу), яка близька до серця саме їх дитини.

Немає коментарів:

Дописати коментар