понеділок, 4 квітня 2022 р.

 «Краю мій – ти частинка Батьківщини!»


Краєзнавча діяльність є однією з важливих складових в роботі нашої бібліотеки. Вона направлена на сприяння соціальному та культурному розвитку селища.
2 квітня 2022 року у КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради було проведено краєзнавчий екскурс «Віртуальна мандрівка Олександрівщиною» для наших користувачів та їх друзів, які тимчасово вимушено переїхали до нашого містечка. Працівники провели інформаційний екскурс з історії нашого краю, який супроводжувався демонстрацією відеороликів про неймовірні краєвиди нашої місцевості.

Краєзнавча література експонувалась на виставці-презентації «Чарівні обрії Олександрівщини», на якій були розміщені видання, що висвітлюють історичний шлях містечка, екологічні проблеми, дані про розвиток економіки і культури та новинки художньої літератури.
Наостанок, для всіх активних відвідувачів бібліотечного простору проведено майстер-класи з виготовлення паперових браслетів з патріотичними малюнками – символами України, та солодких квітів з кольорового паперу та льодяників.

Немає коментарів:

Дописати коментар