пʼятниця, 18 грудня 2020 р.

 

 

Хай рік новий, Різдво Христове,
Вам подарують дні казкові…

Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег. Саме з такою метою і була організована в Олександрівській районній бібліотеці для дорослих виставка новорічно-різдвяних композицій під назвою «Зимовий калейдоскоп».

На книжковій  виставці відвідувачі знайдуть цікаві книги про звичаї та традиції українського народу під час зимових свят: «Звичаї нашого народу» Олекси Воропая, «Новорічні свята українців» О. Курочкіна, «Наш рік» С.Новака, «Український рік» В. Скуратівського. Виставка має казковий вигляд. Привітати усіх зі святами до книгозбірні завітав «Книжковий Сніговик». Він не лише вітає користувачів, а й запрошує  їх до читання найновіших книг.

Оригінальна виставка творчих робіт «Новорічна композиція» не просто цікава, вона захоплює незвичністю виконання, технік і матеріалів, з яких зроблені експонати. Пряничний будиночок,  поробки з глини під новорічні свічки і все це стоїть на книжному каміні. Все це перетворювало звичайний зимовий день у бібліотеці на справжнє свято.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар