вівторок, 11 лютого 2020 р.


ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
Знайдіть найкращі на землі слова -
Слова про радість, про життя, кохання.
Читайте книги - в них любов жива!
Тож хай вона у вас в душі не в'яне!
 14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
До уваги відвідувачів Олександрівської районної бібліотеки для дорослих діє романтична виставка-інсталяція під назвою «Мелодія кохання», яка допоможе поринути у чаруючий світ кохання.
На виставці представлені валентинки, зроблені нашими читачами. Ідея створити таку виставку відразу захопила всіх небайдужих, які з великим задоволенням приносили все нові та нові поробки , зроблені своїми руками. Кожна листівка відрізняється своєю безпосередністю, новизною, ексклюзивністю, є цікавою та неповторною.
Крім валентинок на виставці й інші атрибути свята всіх закоханих—це  м`які іграшки, і свічки у вигляді серця, і різноманітні композиції з декоративними квітами, і навіть вироби з кераміки.
З нагоди святкування Дня Закоханих працівники Олександрівської районної бібліотеки для дорослих провели   літературний дивертисмент  « Найсердечніше вітання у всесвітній день кохання»  для школярів КЗ Олександрівське НВО
№ 2, який  відкрився екскурсом  в історію свята . Цікавими і несподіваними для юних читачів виявилися  історії про традицію святкування Дня закоханих у різних куточках світу.     Далі були проведені веселі та пізнавальні вікторини: «Інтелектуально про Валентинів день»», «Закінчи прислів'я», «Упізнай закохану пару». Юна аудиторія була не тільки веселою та небайдужою, а ще й інтелектуально обізнаною та з задоволення брала участь у діалозі про кохання.
Та на цьому несподіванки не закінчились. На юних гостей чекав майстер – клас з виготовлення об'ємних валентинок своїми руками , який провела вчитель праці Анна Чернова. І саме тут виявилась неабияка майстерність учнів. Всі власноруч виготовлені валентинки були різними, але однаково гарними, бо створювались учнями з любов'ю та натхненням.





Немає коментарів:

Дописати коментар