пʼятниця, 7 лютого 2020 р.


     Подаруй бібліотеці книгу
Не викинь книгу на смітник!
Її віддай в бібліотеку,
Бо книга – скарб, у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
Кохання, радість, смуток, біль…
А ще – невидані простори
Письменник відкриває в ній.
Тож, дурно книгу не змарнуй,
В бібліотеку подаруй!
Незважаючи на потужну конкуренцію з боку новітніх електронних носіїв інформації, книга і досі залишається найкращим подарунком для багатьох людей.  Утім, досить часто, цілі колекції цінної літератури роками припадають пилом, виконуючи роль декорацій у домашньому інтер’єрі їх власника.
          Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
  Шановні користувачі!
Якщо у вас є прочитані книги – подаруйте їх бібліотеці! Ці книги завжди знайдуть свого вдячного читача!
          Долучайтеся до акції "Подаруй бібліотеці книгу"! Взяти участь у ній можуть абсолютно всі бажаючі! Всі, хто розуміють, що у нашій книгозбірні можна отримувати доступ до сучасної літератури. Даруючи нам книгу, ви долучаєтесь до благородної справи у межах країни. Нам важлива ваша підтримка, шановні користувачі!  Ми завжди раді кожному вашому візиту і твердо переконані: у навчанні, роботі, дозвіллі, саморозвитку та вдосконаленні ви варті найкращого.    
З нетерпінням чекаємо Вашу книгу-подарунок!


Немає коментарів:

Дописати коментар