субота, 19 жовтня 2019 р.


Візьміть дитину у родину!

Олександрівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує підбір кандидатів у прийомні батьки та батьки – вихователі. Не зважаючи на те, що сьогодні в Олександрівському районі діє 9 прийомних сімей та 2 будинки сімейного типу, в яких виховується 29 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. На даний період є особлива потреба в створенні прийомної сім’ї для трьох гарних діточок, які мріють про маму і татуся, про свою сім’ю. Щодня виглядають у вікно державної установи з надією, що цього разу прийшли прийомні батьки саме за ними. Уявляють як зміниться їхнє життя на краще. 
 Держава фінансово підтримує прийомних батьків і батьків-вихователів, виплачуючи їм грошову винагороду. Крім того, щомісячно надається фінансова допомога на забезпечення потреб дітей. Перед тим, як стати прийомними батьками чи батьками-вихователями, ви пройдете навчання щодо особливостей виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яке проводять найкращі тренери нашої області!!!
Надалі Вашій сім’ї будуть постійно допомагати і підтримувати досвідчені спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді!!!
    Не вагайтеся!!!
    Зважуйтесь!!!
    ВИ СТАНЕТЕ ОДНИМ ІЗ ТИХ, ХТО РОБИТЬ ЦЕЙ СВІТ КРАЩИМ!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар