понеділок, 22 серпня 2016 р.


Ми віримо в майбутнє України 

Напередодні Дня Незалежності України працівники Олександрівської районної бібліотеки для дорослих спільно з районною бібліотекою для дітей провели вуличне свято державності «Допоки світить праведна зоря – шануймо рідну Україну!», в якому змогли взяти участь всі жителі райцентру та гості селища.
Розпочалося свято з експрес-хвилини «Ти у серці нашім, Україно, ти у серці нашім назавжди», протягом якої бібліотекарі ознайомили присутніх з історією становлення української символіки, а також  сторінками історії та визначними подіями незалежної України.
Працівники районних книгозбірень разом з  талановитими читачами та жителями селища взяли участь у патріотичній естафеті «Слово про Україну».  Україну величали в піснях,  у віршах, і у серцях кожного з присутніх. Люди у вишиванках, любі серцю вірші і пісні та барвиста українська мова, створили атмосферу єдності  та  щирості і подарували кожному з присутніх  частинку тепла у їхні душі.
Учасники історико-патріотичної вікторини «Моя Україно, колиско-калино, пізнати тебе мені щастя дано» мали можливість перевірити свої знання з історії України, звичаїв та обрядів нашого народу.   Гра зацікавила учасників динамічним і яскравим перебігом. Закінчилась вікторина флеш-мобом «Україно, твоя доля – єдність, злагода і воля».
Разом з односельцями бібліотекарі створили дерево побажань «Хай хранить тебе Бог, Україно, ще на тисячі зоряних літ», де кожен зміг висловити побажання нашій Батьківщині.
Книжкові виставки «Україна суверенна: від витоків до сьогодення» та «Це моя Україна – це моя Батьківщина» познайомили наших односельчан з літературою про історію і сучасність нашої держави.
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар