пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

          Кохання панує над часом

Любов безмежний,чудовий дар,
Що дав творець своєму створінню.
Любов - це жертва, серця жар,
І райський спокій у терпінні.
14 лютого День святого Валентина - покровителя всіх закоханих. Це хвилююче свято прийшло до нас із Заходу, де щороку його відзначають. Сьогодні він вийшов далеко за рамки суто католицького свята і став найулюбленішим святом у багатьох народів.
В Олександрівській районній бібліотеці для дорослих була проведена акція "Зіграй мені мелодію любові - ту, без якої холодно словам". В межах акції проведено романтичний вечір "Ліричний мотив для двох сердець" за участю учнів НВК № 2, літературно-музична композиція "Кохання панує над часом" для людей поважного віку та молоді селища, проведено майстер-класи "Звеличимо кохання". Бібліограф Трегуб К.П. та бібліотекар читального залу Вовченко Т.М. розповіли присутнім про історію святкування Дня святого Валентина та провели веселі конкурси під звуки романтичної музики. Було запропоновано зробити колажі на тему: "Свято закоханих". Після виконання роботи кожен учасник свята розповів про свій творчий задум. Бібліотекарі привітали учасників заходів оригінальними подарунками.
Відвідувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Любов - душі найвищий злет", на якій презентовані поетичні та прозові твори українських, зарубіжних письменників, та поетів Олександрівщини.
Книги, представлені на виставці, допоможуть підібрати потрібні слова, додадуть рішучості, щоб висловити свої почуття, донести свою ніжність до серця і душі коханої людини. Виставка оформлена творчими роботами, які представили учні Олександрівського НВК № 2 (вчитель Петрова А.П.) Приймак Ліля, Свірська Катя, Мельник Ліза, Луценко Аня, Тарасевич Вікторія, Цимбал Аліна, Дюдюнова Василина, Кубрак Аліна, Бобейко Міра, Ситник Сніжана, Чумаченко Валерія та Сідун Вікторія. Роботи зроблені в техніці торцювання та топіарії і бонсай із зерен кави.
Творчі роботи захоплюють своїм виконанням, технікою та матеріалами з яких зроблені експонати. Їхні роботи експонуються на виставках в школі та районній бібліотеці.
Вітаємо вас із днем святого Валентина, із Днем усіх закоханих! Кохайте і будьте коханими.                             



 

Немає коментарів:

Дописати коментар