середу, 23 жовтня 2013 р.



                  НОВА КНИГА НАШОГО ЗЕМЛЯКА 

Наша Кіровоградська земля багата на талановитих людей, і  кожна книга місцевих авторів, яка виходить друком, – це приємна подія для нас. Це вже не перша зустріч Броніслава Петровича на  Олександрівщині, адже відвідувачі таких заходів мали змогу бути присутніми на презентації інших видань шанованого і знаного в селищі мистецтвознавця. В минулому  році у "Літературній вітальні" Олександрівського районного краєзнавчого музею відбулася презентація книги Броніслава Куманського "Соло на валторні".

Також в    2012 році побачила світ книга «Думки вроздріб».

Нещодавно у залі районної книгозбірні зібралося чимало людей різного віку на творчу зустріч і презентацію нового видання заслуженого журналіста України, мистецтвознавця Броніслава Петровича Куманського з поетичною назвою «Десята муза Кіровоградщини». Велике задоволення  публіки викликала розповідь про ідею створення книги.

Презентація книги пройшла в теплій, родинній та доброзичливій атмосфері. Автор не лише ознайомив із матеріалами книги, а і дав відповіді на запитання, які цікавили присутніх. До цієї події була оформлена  книжкова виставка «У дзеркалі слова Броніслава Куманського», а також тематична слайдова презентація. Наприкінці зустрічі учасники заходу мали змогу отримати книгу з дарчим написом і побажаннями від Броніслава Куманського.

Немає коментарів:

Дописати коментар