четвер, 19 грудня 2019 р.




        Дивосвіт зимових свят у бібліотеці

 
                
В народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. І одним з найпопулярніших  грудневих свят  є День святого Миколая. Цей день є чарівним часом дарувати подарунки і загадувати бажання і не  тільки діти можуть знаходити подарунки під подушкою, але і дорослі можуть загадувати бажання і влаштовувати вечірки.
Олександрівська районна бібліотека для дорослих  презентує для своїх користувачів ряд книжкових виставок та інсталяцій    – «Новорічний дивограй» ,   «Літературне розмаїття»  та «Зима. Зігрійся книгою».  Відвідувачі знайдуть цікаві книги про звичаї та традиції українського народу під час зимових свят. А ще ми підготували для користувачів добірку книжок, які саме час читати у зимову пору року. Затишне крісло, чашка чаю чи кави, картатий плед,
в’язні шкарпетки і аромат мандаринок створюють особливий настрій і атмосферу для читання хорошої літератури. Виставки мають казковий вигляд, тому що оформлені новорічною мішурою, іграшками, поробками, що створені власними руками. І це лише невеличка частинка креативу та фантазії наших працівників з організації бібліотечного простору. Тож, запрошуємо Вас  до бібліотеки для створення піднесеного настрою та позитивних емоцій. А  зимові свята нехай проходять у ваших домівках весело і з любов’ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар