пʼятниця, 29 березня 2019 р.



                ХАЙ КВІТУЄ ЗЕМЛЯ


Людино! Ти - не цар природи,
Ти – тільки часточка її.
Добром чи болем обернуться
Тобі ж завжди діла твої.
Наше довкілля, рідна природа чарує нас в усі пори року. Ми, українці, маємо гордитися тим, що доля подарувала нам це диво – чарівну й неповторну красу природи. Та багатства природи небезмежні. Маємо їх дбайливо оберігати, як порядні господарі.


Так роблять в усьому світі, бо проблеми екології, охорони природи нині найважливіші, адже природа – це наше життя, наше здоров’я.
Олександрівська районна бібліотека для дорослих не стоїть осторонь від екологічного світогляду читачів. Для користувачів нашої книгозбірні організована книжкова виставка «Жива душа – зелений дивосвіт», де кожен читач має змогу звернути увагу на книги, які вчать формувати екологічну культуру, розширювати уявлення про цінність та багатогранність природи, аналізувати, робити висновки, виховувати любов до рідного краю, дбайливе ставлення до природи.
Для старшокласників КЗ «Олександрівське НВО №1»  працівники бібліотеки провели літературно-екологічний медіа-урок  «Ця Земля – твоя і моя». Мета заходу - закріпити знання про природу, виховувати любов до нашої матінки Землі. Бібліотекарі закликали берегти екологію, адже краса лісів, чистота води залежить від кожного з нас. Юнаки і дівчата із задоволенням прийняли участь у  екологічному конкурсі «Ми люди поки є природа».








Немає коментарів:

Дописати коментар