середа, 20 лютого 2019 р.





          ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Працівники Олександрівської районної бібліотеки для дорослих  провели патріотичну годину «Лиш тільки той достойний слави і свободи, хто кожен день за них іде у бій» для учнів ПТУ №16.  Протягом заходу ведучі відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у 2013-2014 роках, згадали поіменно  Героїв Небесної Сотні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих. З гордістю лунали патріотичні вірші, які читали учасники заходу та була представлена документальна виставка «У їхніх серцях жила Україна».
Для жителів селища в читальному залі книгозбірні зібрано фотоілюстративну експозицію «України синам вічна слава лине». На ній представлені фотоматеріали та ілюстрації, які є яскравим свідченням подвигу Героїв Небесної Сотні. Інсталяцію доповнюють  твори сучасних авторів  та поетика наших земляків. 
 Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави – рідної України.

Немає коментарів:

Дописати коментар