середу, 17 лютого 2016 р.


Нові книги в бібліотеці 
Фонд Олександрівської районної бібліотеки для дорослих  поповнився новими надходженнями патріотичної літератури про події 2013-2014 років – Революцію Гідності, а також розповіді про захист незалежності України – книги про АТО. Ці збірки, які вийшли друком в українських видавництвах протягом 2014-2016 років, зовсім різні: документальна та художня проза, поезія, відверті жіночі романи і навіть новий timeline-роман, сформований на основі постів з Фейсбуку. Вони об’єднані однією ідеєю – вірою в становлення вільної, незалежної і єдиної України. Всі книжки - важливі, цікаві, дуже актуальні. Адже саме вони цементують український, а не нав'язаний ззовні, вимір сучасної історії. Саме вони найбезпосередніше змальовують нинішні події та наші почуття до них.

Придбання цих книг стало можливим завдяки отриманому гранту від програми «Активні громадяни» Британської Ради в рамках регіонального бібліотечного проекту «Єдина країна – Единая страна».

Тож кожен житель Олександрівщини може невдовзі взяти ці книги у Олександрівській бібліотеці для дорослих. Це книги, які дійсно варто прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар