вівторок, 12 лютого 2013 р.

День Святого Валентина.
     Без любові пташка не співає.
Без любові квітка не цвіте.
Без любові сонечко не гріє
Пам'ятайте завжди всі про це..


До Дня усіх закоханих ми створили таку підбірку прозових і поетичних творів, які занурюють читача у світ цього таємничого почуття.Саме кохання у нашому житті дозволяє боротися з незгодами. Воно може підносити людину на хвилях радості, скидати у вир безнадії та туги. Та, певно, саме заради того щастя, хай і нетривалого, варто жити.
На виставці "Любов - душі найвищий злет"  представлена любовна лірика класиків і сучасників, вона знайомить читачів зі світом палкої і натхненної поезії. Тут зібрані книги, в яких розміщені любовні листи знаменитостей, а також науково - популярна література з психології, яка, на думку організаторів виставки, допоможе читачам "Зрозуміти та зберегти свої почуття".
Руками учнів НВК №2  Приймак Лілі, Черкас Олени, Титаренко Аліни під керівництвом вчительки трудового навчання та образотворчого мистецтва Петрової Г.П. та працівниками бібліотеки були створені справжні неповторні дизайнерські шедеври, в яких вони не тільки втілили свої художні та декораторські вміння, а й розкрили свої думки та погляди на кохання. Продовжуючи цю добру традицію в сучасній інтерпритації подарунок-валентинка набуває все більшої популярності. Така зроблена своїми руками валентинка буде найоригінальнішою, душевною і неповторною.
І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання, любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного.

Немає коментарів:

Дописати коментар