субота, 4 травня 2024 р.

 КРОК У ПРОФЕСІЙНЕ МАЙБУТНЄ

📕📗📘

Вибір професії — серйозний крок. Чи не щороку виникають нові професії. Кожна з них унікальна та дивовижна. І можна обрати для себе не лише важливу, а й дуже цікаву роботу. Визначитися з майбутньою професією – нелегка справа. Останнім часом до книгозбірні надійшла нова література не тільки для дорослих, а й дітей, яка висвітлює описи понад 400 професій та детальний шлях до кожної з них, перелік необхідних умінь, щоби стати успішним в обраній царині та реальні перспективи кар’єрного зростання. Тому, у комунальному закладі «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради презентовано тематичну книжкову виставку-орієнтир «Професій безліч. Обери свою!».

На ній представлені науково-популярні видання, посібники та довідники, в яких розповідається про різноманітні спеціальності. Під час екскурсу у світ ремесел «Світ професій – мій вибір, мій успіх» бібліотекар ознайомила присутніх з порадами щодо навчання та побудови кар’єри, отримання необхідних знань та навичок, вміння визначати свої сильні та слабкі сторони. Під час вікторини «Навігатор вибору професії» учасники дізналися про розмаїття видів ремесел та зміст їх роботи.
Можливо Ви навчаєтеся в школі чи плануєте змінити професію – ці книги стануть найкращими порадниками при ухваленні важливого рішення у вашому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар